Asa, cum probabil ti-ai dat seama din denumirea noastra, “Asociatia Asistenta Rutiera ASR24 Club Romania”, totul la noi se invarte in jurul dorintei de a ajuta membri sa aiba parte de cele mai bune servicii de asistenta rutiera, atunci cand intampina probleme tehnice in trafic.

Dupa cum stii, noua, ca Asociatie, ne-ar fi imposibila furnizarea acestor servicii de asistenta rutiera fara a ii avea alaturi pe partenerii nostri din intreaga tara si aici ne referim la service-uri auto, statii ITP (toate AUTORIZATE RAR), ba chiar si spatii de cazare, cabinete medicale si multe altele. Odata venit in comunitatea noastra, vei beneficia de discounturi la serviciile prestate de colaboratorii nostri si vei avea siguranta unor deplasari linistite, fara frica ca se va putea intampla ceva neprevazut in trafic.

SERVICII PUSE LA DISPOZITIE DE CATRE PARTENERII “ASOCIATIEI ASISTENTA RUTIERA ASR24 CLUB ROMANIA”:

TRACTARE AUTO NON STOP

Pentru orice incident care a dus la imobilizarea autovechiculului tau, partenerii nostri sunt pregatiti sa iti ofere cele mai competente servicii de tractare pana la service-urile partenere, autorizate RAR.

RECUPERARE AUTO

Datorita partenerilor nostri, readucem in pozitie verticala vehiculele rasturnate. Mai mult decat atat, le vom scoate pe sosea, pe cele iesite in afara partii carosabile. Bineinteles ca ne vom ocupa si de transportul ulterior al autoturismului spre zona indicata, in functie de probleme tehnice ce au aparut in urma accidentului.

PANA CAUCIUC

O pana de cauciuc poate fi o problema foarte mare pentru cei care sunt nepregatiti. Ei bine, datorita cardului de membru, poti beneficia GRATUIT de rezolvarea acestei probleme, fara batai de cap, simplu si rapid!

START BATERIE

Sunt probleme tehnice pe care nu le poti prevesti, insa prin achizitionarea unui card de membru, vei fi tot timpul pregatit sa faci fata unei probleme tehnice, cum ar fi de exemplu lipsa de curent. Partenerii nostri te vor ajuta sa repornesti masina.

SERVICE AUTO

Indiferent de problema tehnica, suntem pregatiti pentru a o rezolva! Cum? Avem alaturi de noi o echipa de oameni profesionisti, care stiu foarte bine ce au de facut, mai mult decat atat SERVICE-URILE AUTO PARTENERE sunt in toata tara si sunt autorizate RAR.

PANA CARBURANT

Daca te-ai inselat atunci cand ai crezut ca iti va ajunge carburantul pana la prima statie de alimentare si ai ramas in pana, nu trebuie sa te stresezi, trebuie doar sa ne contactezi, toate autospecialele partenerilor sunt pregatite intotdeauna pentru interventie, cu rezervoarele pline.

TRANSPORT PERSOANE

In cazul unei defectiuni care a dus la imobilizarea autovehicului, asiguram transportul persoanelor pana la domiciliu (daca acesta se afla in apropiere) sau pana la o unitate de cazare partenera. Astfel, vom asigura tot ce este nevoie pentru confortul celor din masina, dar si remedierea problemelor tehnice, la un service partener, autorizat RAR.

ASISTENTA JURIDICA

Exista fel si fel de legislatii in domeniul rutier, iar tot ce iti este necunoscut sau neclar, noi, alaturi de parteneri, iti vom oferi cele mai bune decizii pentru a le face fata cu brio. Asadar, itis tam la dispozitie atat cu informatii utile, cat si cu solutii pentru rezolvarea prompta a problemelor de ordin tehnic sau legislativ.

Asociatia Asistenta Rutiera ASR24 - Club Romania

*** Toate aceste servicii sunt GRATUITE pe baza CARDULUI DE MEMBRU (MEMBRU OPTIM, MEMBRU OPTIM+, MEMBRU FAMILY sau MEMBRU BUSINESS!!!
Tot ce trebuie sa stii despre BENEFICIILE fiecarei categorii de MEMBRI, gasesti chiar aici.

Pentru a deveni MEMBRU AL ASOCIATIEI ASISTENTA RUTIERA ASR24 CLUB ROMANIA, te rugam sa consulti sectiunea DEVINO MEMBRU