Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit!

descarca

Descarcă FORMULARUL 230
*pentru a completa online trebuie să ai aplicația Adobe Reader descarcată
*consultă tutorialele video din josul paginii dacă ai nevoie de ajutor

dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

descarca

dacă în 2019 ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice.

 

completeaza

COMPLETEAZĂ

formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Salvați Copiii sunt precompletate.

 

Cum pot completa și trimite online? 

– Descarcă formularul de mai sus
– Completează câmpurile editable
– Semnează folosind semnătura olografă
– Ni-l trimiți pe adresa contact@asr24.ro.

    Cum semnez?

1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
4. Dai Done și gata. Semnătura va fi salvată.

Vestea bună e că poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

 

TRIMITE

formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 30 iunie 2020, direct către noi, la adresa contact@asr24.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.)

Cum mai poți trimite:

  • ​prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor);

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

Până când mai pot trimite formularul?
Doar până pe 30 iunie 2020.

L-am descărcat, ce trebuie să completez?
E nevoie să completezi de mână, cu majuscule, secțiunea I care conține datele tale de identificare și să semnezi la Semnătura contribuabilului. Gata!

Vei vedea că sunt deja completate anul și datele ASOCIATIEI ASR24-CLUB. Dacă ai deja un formular printat și vrei să le completezi de mână, iată datele mai jos:

ASOCIATIA ASISTENTA RUTIERA ASR24-CLUB

Cod de identificare fiscală: 42764186
IBAN: RO06BREL0002002404860100 – RON

Am nevoie de vreun document de la locul de muncă?
Nu. Nu este nevoie să atașezi Fișa Fiscală, iar suma redirecționată va fi calculată și completată de către inspectorul fiscal.

Aceasta este o donație?​
Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2019. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

De ce 3,5%?
Din 2020 toate organizațiile nonprofit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit.
Înregistrarea ASOCIATIEI ASISTENTA RUTIERA ASR24-CLUB poate fi verificată accesând acest link și introducând codul fiscal 42764186.