ASR24 - CLUB

Am infiintat Asociatia Asistenta Rutiera ASR24 din dorinta de a oferi liniste si siguranta atunci cand vine vorba despre calatorii, fie ca acestea sunt realizate in scop de afaceri, fie in scop personal.
Probabil te intrebi cine poate beneficia de serviciile ASR 24 CLUB! Avand in vedere ca suntem o asociatie, vom avea membri, iar cand spunem acest lucru, ne referim atat la persoanele fizice, cat si la cele juridice (efectiv, membri sunt toti cei ce se inscriu din dorinta de a avea parte de siguranta si ajutor in cazul unui incident din trafic).
Capacitatea noastra de a oferi solutii eficiente si rapide, indiferent de natura incidentului sau locul acestuia, se datoreaza celor 158 de parteneri pe care ii avem la acest moment in toata tara.Experienta acestora garanteaza rezolvarea optima si in cel mai scurt timp a problemelor aparute.

Exista 3 categorii de membri:

  • Membri fondatori
  • Membri activi
  • Membri parteneri
Membri FONDATORI – suntem noi, cei care am înființat această Asociație pentru tine!
Membri ACTIVI – poți fi chiar tu, ce ce va beneficia de asistență rutieră din partea noastră, indiferent de locul sau de defecțiunea apărută. În această categorie vorbim atât despre persoanele fizice, cât și despre cele juridice.
Membri PARTENERI – sunt toți cei care sunt alături de noi pentru a ne realiza scopul, acela de a oferi liniște și siguranță! Dacă dorești să faci parte din această categorie, este foarte simplu, ne suni sau ne dai un e-mail, iar noi îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie. Bineînțeles, știm că partenerii se ajută între ei, iar acest lucru se va întâmpla și aici, în familia noastră, ca partener vei beneficia de o serie de beneficii! Exemple de membri parteneri: service-uri auto AUTORIZATE RAR, moteluri, pensiuni, hoteluri, cabinete stomatologice, restaurante etc..
Membri activi sunt toti cei care beneficiaza de asistenta rutiera din partea noastra, indiferent de problema sau defectiunea aparuta sau de locul unde a avut loc. In aceasta categorie vorbim atat despre persoanele fizice, cat si despre cele juridice.

Devino membru, te asteptam in familia noastra!”

 

0
Specialisti
0
Clienti Fericiti
0
Cazuri Rezolvate

De ce sa fii MEMBRU?

SUNTETI PROTEJAT

Beneficiezi de asistenta rutiera in toata tara, datorita partenerilor Asociatiei;

ASISTENTA RUTIERA

Beneficiezi echipa de profesionisti care ofera solutii eficiente, indiferent de complexitatea incidentului;

SOLUTII EFICIENTE

Beneficiezi de liniste si siguranta pe drum

ECHIPA PROFESIONISTI

Beneficiezi de call center dedicat

ASR24 - Club IN IMAGINI

PARTENERII NOSTRII NATIONALI